ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

    ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2019 – 2020

ΕΠΑΛ  ΕΠΑΝΟΜΗΣ

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

ΑΠΟΝΟΜΗ ΠΤΥΧΙΩΝ  ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΙΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

Στις 29 Ιουνίου 2020, στο εργαστήριο Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων του 8ου Εργαστηριακού Κέντρου Επανομής, πραγματοποιήθηκε Τελετή Απονομής Πτυχίων και Απολυτηρίων  για τους απόφοιτους μαθητές/τριες  των ειδικοτήτων Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων, Βοηθών Νοσηλευτών και Βοηθών Φυσικοθεραπευτών της Γ΄ τάξης του Τομέα Υγείας και Πρόνοιας,  επιβραβεύοντας τους κόπους και τις προσπάθειες τόσο των μαθητών όσο και των γονιών τους, όλα αυτά τα χρόνια στο σχολείο μας.

Επίσης αποδόθηκαν, Έπαινοι στους μαθητές/τριες της Γ΄  τάξης, της  ειδικότητας Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων, επιβραβεύοντας τους  για την εθελοντική συμμετοχή τους στη διακόσμηση των τοίχων του 8ου Εργαστηριακού Κέντρου.

Η Διευθύντρια του ΕΠΑΛ Επανομής κα. Νικολαίδου Ελένη, ο Διευθυντής του 8ου Εργαστηριακού Κέντρου Επανομής κ. Μπιμπιλάκης Αθανάσιος, η Υπεύθυνη του Τομέα Υγείας και Πρόνοιας  Τσούγκα Παναγιώτα, οι Υπεύθυνοι των εργαστηρίων, Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων κα. Καργοπούλου Ολυμπία, Βοηθών Νοσηλευτών κα. Αλεξίου Αλίκη,  Βοηθών  Φυσικοθεραπευτών κ. Σιδηρόπουλος Αναστάσιος και οι καθηγητές/ τριες των ειδικοτήτων κα. Παπαγιάννη Μαρία, κ. Πετροβίτσος Ευάγγελος, κα. Αθανασιάσου Ελισάβετ, κα. Αβραμίδου Κασσιανή, κ. Μυρογιάννης Ιωάννης, κα. Χαλιάπα Αικατερίνη και κα. Καρακόλη Άννα, αποχαιρέτησαν με χαρά και περηφάνια τους μαθητές/τριες  απονέμοντας τα πτυχία και τα απολυτήρια τους και ευχόμενοι σε όλους/όλες τους μαθητές/τριες:

Καλή Επιτυχία στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή!!

Εκπλήρωση όλων  των στόχων τους και των επιδιώξεων τους!!

Ένα λαμπρό και δημιουργικό μέλλον!!

Συγχαρητήρια και καλή τύχη!

 

Posted in ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΝΕΑ, ΣΧΟΛΕΙΟ and tagged , , , , , .