ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2021 – 2022

1o ΕΠΑΛ – 8ο  Ε.Κ ΕΠΑΝΟΜΗΣ

ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

ΑΠΟΝΟΜΗ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΩΝ – ΠΤΥΧΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΙΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

Στις 23 Ιουνίου 2022, στο εργαστήριο Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων του 8ου Εργαστηριακού Κέντρου Επανομής, πραγματοποιήθηκε Τελετή Απονομής Πτυχίων, Απολυτηρίων και Επαίνων για τους απόφοιτους μαθητές/τριες  των ειδικοτήτων Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων, Βοηθών Νοσηλευτών και Βοηθών Φυσικοθεραπευτών της Γ΄ τάξης του Τομέα Υγείας και Πρόνοιας,  επιβραβεύοντας τους κόπους και τις προσπάθειες τόσο των μαθητών όσο και των γονιών τους, όλα αυτά τα χρόνια στο σχολείο μας.

Επίσης αποδόθηκαν, Έπαινοι στους μαθητές/τριες της Γ΄  τάξης, της  ειδικότητας Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων, επιβραβεύοντας τους  για την εθελοντική συμμετοχή τους στη δημιουργία εδεσμάτων για τους άστεγους της πόλης μας σε συνεργασία με την Εθελοντική Διακονία Αστέγων.

Η Διευθύντρια του ΕΠΑΛ Επανομής κα Νικολαίδου Ελένη, ο Αναπληρωτής Διευθυντής του 8ου Εργαστηριακού Κέντρου Επανομής κ. Μερλιαούντας Στέφανος, η Υπεύθυνη του Τομέα Τσούγκα Παναγιώτα, οι Υπεύθυνοι των εργαστηρίων Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων κα. Καργοπούλου Ολυμπία, Βοηθών Νοσηλευτών κα. Νικολούδη Βικτωρία,  Βοηθών  Φυσικοθεραπευτών κ. Σιδηρόπουλος Αναστάσιος και οι καθηγητές/ τριες των ειδικοτήτων κα. Παπαγιάννη Μαρία,  κα. Αθανασιάσου Ελισάβετ, κα. Σταμάτογλου Μαρία, κα. Λαμπριανίδου Ευθυμία, κα. Θεοδώνη Γεωργία, κα. Μαυροδόντη Ελένη, κ. Σούλογλου Μπερκ, κ. Μάντζαρης Αλέξανδρος, αποχαιρέτησαν με χαρά και περηφάνια τους/τις μαθητές/τριες  απονέμοντας τα πτυχία και τα απολυτήρια τους και ευχόμενοι σε όλους/όλες τους μαθητές/τριες:

Καλή Επιτυχία στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή!!

Εκπλήρωση όλων  των στόχων τους και των επιδιώξεων τους!!

Ένα λαμπρό και δημιουργικό μέλλον!!

Συγχαρητήρια και καλή τύχη!

 ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ:

 

Posted in ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΝΕΑ and tagged , , , , , , , , , , , , .