Συγχαρητήρια επιστολή για τους/τις επιτυχόντες/ούσες των πανελλαδικών εξετάσεων 2023

Θερμά συγχαρητήρια στους/τις επιτυχόντες/ούσες μαθητές/-τριές μας

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας, επιθυμούμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριές μας για την επιτυχία εισαγωγής τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Μια πολυετής διαδρομή στα εκπαιδευτικά θρανία ολοκληρώθηκε με την επιτυχή εισαγωγή στις Πανεπιστημιακές Σχολές. Σε λίγους μήνες ξεκινάει μια άλλη, επίσης όμορφη διαδρομή, αυτή, στα Πανεπιστημιακά έδρανα. Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια και ευόδωση όλων των κόπων και των προσπαθειών σας!

Σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί πλεονασμό να απευθυνθούμε και στα παιδιά μας που δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια Σχολή της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Απευθυνόμενοι προς όλους αυτούς τους  αποφοίτους μας, τους μεταφέρουμε την πεποίθησή μας ότι οι δρόμοι της επιτυχίας και αυτοί της υλοποίησης των ονείρων τους δεν περνούν υποχρεωτικά μέσα από τις Πανεπιστημιακές πύλες. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες που σας περιμένουν να τις εκμεταλλευτείτε. Αρκεί να μην αδρανήσετε!

Αναζητήστε αυτούς τους δρόμους, ακολουθήστε τους, ιχνηλατήστε τους και, είναι βέβαιο, πως με μέθοδο, επιμονή και υπομονή, θα οδηγηθείτε στην δική σας Ιθάκη. Στην Ιθάκη σας, που είναι
εκεί και σας περιμένει. Όλες και όλους.

Είτε έχετε «κλείσει θέση» στο καράβι που οδηγεί στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, είτε σε αυτό που σαλπάρει για άλλες, επίσης ενδιαφέρουσες διαδρομές, μην καθυστερείτε! Ονειρευτείτε, οργανωθείτε και ξεκινήστε το ταξίδι προς το όνειρό σας!

Καλό σας ταξίδι σε όλες και όλους!!!

Δείτε τα αποτελέσματα

Το αρχείο: 301_1940380_ΕΠΑΛ αφορά στους φετινούς αποφοίτους μας

301_1940380_ΕΠΑΛ
Το αρχείο: 301_1940380_ΕΠΑΛ10_2022 αφορά στο 10% των αποφοίτων του 2022

301_1940380_ΕΠΑΛ10_2022

Δημοσιεύτηκε στην/στις κατηγορία/ες ΝΕΑ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ.