Προετοιμασία πριν την έναρξη λειτουργίας της εφαρμογής e-εγγραφές για το σχολικό έτος 2023-24

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΝΑΤ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Πρότυπο Επαγγελματικό Λύκειο (Π.ΕΠΑ.Λ.) Επανομής
Ν. ΣΑΡΒΑΝΗ 2 ΕΠΑΝΟΜΗ 57500
Tηλέφωνο: 2392044260
Fax: Email: 
Σχολικό έτος: 2022-2023
Ημερομηνία: 09/05/2023

Αγαπητοί γονείς, κηδεμόνες,

Στο σύνδεσμο https://bit.ly/e-eggrafes-pepal θα βρείτε την επιστολή ενημέρωσης γονέων (ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ.pdf) για την προετοιμασία πριν την έναρξη λειτουργίας της εφαρμογής e-εγγραφές για το σχολικό έτος 2023-24, σύμφωνα με εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ.

Στον ίδιο σύνδεσμο, έχουν αναρτηθεί οι σχετικές Υπεύθυνες Δηλώσεις σε ηλεκτρονική μορφή (.pdf, .doc και .docx): Α) για τον κηδεμόνα που δηλώνεται στο σχολείο, με τα στοιχεία του όπως ακριβώς εμφανίζονται στο taxisnet, ότι κάνει την ηλεκτρονική εγγραφή στο e-eggrafes (ΥΔ_Α.pdf ή ΥΔ_Α.doc ή ΥΔ_Α.docx) και Β) για τον έτερο κηδεμόνα (ΥΔ_Β.pdf ή ΥΔ_Β.doc ή ΥΔ_Β.docx).

Οι συγκεκριμένες Υπεύθυνες Δηλώσεις θα πρέπει να συμπληρωθούν και από τους δύο γονείς/κηδεμόνες, εφόσον υπάρχουν, και εν συνεχεία και οι δύο Υπεύθυνες Δηλώσεις να επιστραφούν στη σχολική μονάδα έως τις 15-05-2023, είτε με γνήσιο της υπογραφής είτε μέσω gov. gr (https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ekdose-upeuthunes-deloses). Μπορείτε να αποστείλετε τις συμπληρωμένες και υπογεγραμμένες Υπεύθυνες Δηλώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση  ή να τις προσκομίσει ο/η μαθητής/τρια σε έντυπη μορφή στον Υπεύθυνο Καθηγητή του τμήματός του/της έως και τη Δευτέρα 15-05-2023.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ
ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΠΕ11
Δημοσιεύτηκε στην/στις κατηγορία/ες ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΝΕΑ.