ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΚΤΗΣ ΤΟΥΛΟΥΜΠΑΣ

 Στις 14 Απριλίου 2022,  100 μαθητές και μαθήτριες της Β΄ τάξης του Τομέα Υγείας και της Γ΄τάξης των ειδικοτήτων Β. Βρεφονηπιοκόμων, Β. Νοσηλευτών και Β. Φυσικοθεραπευτών και οι καθητητές/τριες,  Τσούγκα Παναγιώτα, Καργοπούλου Ολυμπία, Σιδηρόπουλος Αναστάσιος, Αθανασιάδου Ελισάβετ, Σταμάτογλου Μαρία, Νικολούδη Βικτωρία, Θεοδώνη Γεωργία και Μαυροδόντη Ελένη, μετά από πρόσκλησης της κα. Ράπτη, συμμετείχαν στο πρόγραμμα του Δήμου Θερμαικού με τίτλο « Ευρωπαικές ημέρες θάλασσας»,  στην εθελοντική δράση  Καθαρισμού της  Ακτής Τουλούμπας.

Πριν τη συμμετοχή μας στον Καθαρισμό της Ακτής  Τουλούμπας, ο υπεύθυνος των εθελοντικών δράσεων του Δήμου,  κ. Μίχος Βαγγέλης επισκέφτηκε το σχολείο μας και μίλησε σε όλους τους μαθητές/τριες του Τομέα υγείας  για την σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος,  τα σκουπίδια, την ανακύκλωση και τις  προστατευόμενες περιοχές του τόπου μας.

Στην Ακτή Τουλούμπα  οι μαθητές και οι καθηγητές εφοδιάστηκαν με γάντια και σακούλες και μάζεψαν τα σκουπίδια της, περήφανοι για τη συμμετοχής τους στη δράση αυτή και για τη μικρή τους συμβολή στην προστασία του περιβάλλοντος.

 

 

Posted in ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, ΝΕΑ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΑ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ and tagged , , , , , , , .