ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΕΠΑΛ – 8ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΑΝΟΜΗΣ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή  10 Μαρτίου 2023, η ημερίδα που διοργάνωσε το  Πρότυπο ΕΠΑΛ – 8ο Εργαστηριακό Κέντρο Επανομής με θέμα:

«ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ – ΔΥΣΛΕΞΙΑ – ΔΕΠΥ»

Την ημερίδα μας παρακολούθησαν εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές.

Η ημερίδα μας, ξεκίνησε με χαιρετιστήριες ευχαριστίες από την κα. Τσούγκα Παναγιώτα, Υπεύθυνη του Τομέα Υγείας, Πρόνοιας και Ευεξίας του 8ου Ε.Κ Επανομής, την κα. Νικολαΐδου Ελένη, διευθύντρια του Πρότυπου ΕΠΑΛ Επανομής και τον κ. Μερλιαούντα Στέφανο, διευθυντή του 8ο Εργαστηριακού Κέντρου Επανομής.

Στην ημερίδα μας συμμετείχαν οι παρακάτω εισηγήτριες:

  • ΧΑΡΑ ΔΡΑΚΑΚΙΔΟΥ

«Μαθησιακές Δυσκολίες: Ορισμοί, Συμπτώματα, Διάγνωση»

  • ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΠΑΡΟΥ

«Γνωρίζω το παιδί μου και τις ανάγκες του, όταν είναι στο σχολείο»

  • ΜΑΡΙΑ ΞΥΣΤΡΟΥ

«ΔΕΠΥ στην εφηβεία – Προοπτικές εξέλιξης»

  • ΦΡΙΝΤΑ ΞΥΣΤΡΟΥ

«Σχέση με τον εαυτό και τους άλλους μέσα στην ΔΕΠΥ»

Το Πρότυπο ΕΠΑΛ – 8ο Εργαστηριακό Κέντρο Επανομής, ευχαριστεί θερμά, όλες τις εισηγήτριες, που στήριξαν με την ουσιαστική συμμετοχή τους την ημερίδα μας, καθώς και όλους όσους συμμετείχαν σε αυτήν.

Ευχαριστεί πολύ την κα. Καργοπούλου Ολυμπία, συνάδελφο, συνδιοργανώτρια της ημερίδας μας και υπεύθυνη για τον εικαστικό σχεδιασμό του επικοινωνιακού υλικού,  των αφισών, των προγραμμάτων και  των βεβαιώσεων.

Ευχαριστεί πολύ επίσης , τις μαθήτριες της Γ τάξης της ειδικότητας Β. Βρεφονηπιοκόμων,  οι οποίες κατέγραψαν τις προτάσεις τους για τρόπους αντιμετώπισης των μαθητών/τριων  με Μαθησιακές Δυσκολίες, από τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους και οι οποίες  διαβάστηκαν από τη μαθήτρια Ηλιάδου Σταυρούλα.

 

 

Posted in ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΝΕΑ and tagged , , , , , , , , , .