”Αργύρια 2019″ Δελτίο Τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2018-2019

ΕΠΑΛ ΕΠΑΝΟΜΗΣ

 

Στα πλαίσια της τοπικής γιορτής του Αγίου Αργυρίου της Επανομής και των εκδηλώσεων της,  στα ονομαζόμενα « Αργύρια», ο Τομέας Υγείας Πρόνοιας με τις  ειδικότητες του,  Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων, Βοηθών Νοσηλευτικής και Βοηθών Φυσικοθεραπείας, συμμετείχε ενεργά δια της παρουσίας του,  σε περίπτερο που του παραχωρήθηκε από την Τοπική Κοινότητα  της Επανομής, εκθέτοντας έργα που δημιούργησαν οι μαθητές της Β΄ τάξης  του Τομέα Υγείας και Γ΄ τάξης Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων και ενημερώνοντας τους πολίτες, μέσω φυλλαδίων και παρουσίασης.

Επίσης κατά τη διάρκεια της γιορτής,  οι καθηγήτριες Τσούγκα Παναγιώτα και Καργοπούλου Ολυμπία της ειδικότητας Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων μαζί με τις μαθήτριες τους οργάνωσαν δύο εργαστήρια Ζωγραφικής και Πηλού όπου όλα τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας μπορούσαν να ζωγραφίσουν με δαχτυλομπογιές και να δημιουργήσουν κατασκευές με πηλό τις οποίες στη συνέχεια έπαιρναν μαζί τους ως δώρο της ειδικότητας μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Διευθύντρια του ΕΠΑΛ Επανομής, κα. Νικολαίδου Ελένη,  για τη στήριξη και τη βοήθεια της στη συμμετοχή μας αυτή καθώς  και την υπεύθυνη εκδηλώσεων της Τοπικής Κοινότητας της Επανομής κα. Δελή Φανή για την άριστη συνεργασία μας και την παραχώρηση του περίπτερου που μας φιλοξένησε στα Αργύρια.

Ευχαριστούμε επίσης όλους τους μαθητές του Τομέα,  που με την ενεργή συμμετοχή τους στήριξαν αυτή τη προσπάθεια.

 

 

Posted in ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΝΕΑ and tagged , , , , , .