10η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 2023-2024

Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023, στο Πρότυπο ΕΠΑΛ – 8ο Ε.Κ  Επανομής γιορτάστηκε η 10η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο πλαίσιο εναρμόνισής της με την Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Πρότυπου ΕΠΑΛ Επανομής προγραμμάτισε και διοργάνωσε αθλητικές δράσεις / δραστηριότητες προκειμένου να αναδειχθεί η θεμελιώδης σημασία της σωματικής άσκησης και του αθλητισμού για την υγεία και την ευημερία του ατόμου.

Με την καθοδήγηση και τη σημαντική συμβολή του καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Χατζηαθανασίου Αθανάσιο και των υπόλοιπων εκπαιδευτικών του σχολείου μας οργανώθηκαν οι παρακάτω αθλητικές δράσεις  – δραστηριότητες κατά ομάδες μαθητών:

Μπάσκετ, Βόλεϊ, Ποδοβόλεϊ (Footvolley) , Αντιπτέριση (badminton), Ρακέτες, Επιτραπέζια Αντισφαίριση, Σκάκι.

Επίσης οι καθηγήτριες/ες των Καλλιτεχνικών Μαθημάτων  κα. Τζέκου Ελένη,  κα. Βουλγαρούδη Καλλιόπη και κ.  Τσελικέρ Αμπντουλάχ ,  οργάνωσαν και υλοποίησαν με τους μαθητές /μαθήτριες σχεδιασμό θεματικών αφισών για την ημέρα του αθλητισμού τις οποίες εκθέσαν σε κοινό χώρο του σχολείου.

Η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική και δημιουργική για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας  που συμμετείχαν με χαρά και ομαδική συνεργατική διάθεση σε όλες τις δραστηριότητες.

Posted in ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΝΕΑ, ΣΧΟΛΕΙΟ and tagged , , , , .