Πανελλήνιες εξετάσεις 2023

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Δ.Ε. ΑΝΑΤ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
1ο ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΠΑΛ ΕΠΑΝΟΜΗΣ
Ν. ΣΑΡΒΑΝΗ 2 ΕΠΑΝΟΜΗ 57500
Tηλέφωνο: 2392041406
Fax: 2392041406 Email: 
Σχολικό έτος: 2022-2023
Ημερομηνία: 29/05/2023

Αγαπητοί γονείς, κηδεμόνες, μαθητές και μαθήτριες, Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Ημερήσιου ΕΠΑΛ Επανομής σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στην προσπάθειά σας για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Συμμεριζόμαστε την αγωνία σας και είμαστε πάντα δίπλα σας πρακτικά και ηθικά.

Σας υπενθυμίζουμε ότι την Πέμπτη 1η Ιουνίου 2023 πρέπει να προσέλθετε στο χώρο του σχολείου το αργότερο στις 7.45 π.μ. Κατά την είσοδο σας στην αίθουσα εξετάσεων επιτρέπεται να έχετε μαζί σας μόνο στυλό ανεξίτηλης μελάνης (μαύρο ή μπλε), γεωμετρικά όργανα και μπουκαλάκι με νερό ή αναψυκτικό. Δεν επιτρέπεται να έχετε μαζί σας βιβλία, τετράδια, σημειώσεις, διορθωτικό υγρό ή ταινία, κινητά τηλέφωνα, υπολογιστικές μηχανές, ηλεκτρονικά μέσα μετάδοσης ή αποθήκευσης πληροφοριών ή επικοινωνίας.

Η μετακίνηση προς και από το Εξεταστικό Κέντρο (1ο ΕΠΑΛ Επανομής ή Ε.Κ. Εύοσμου) στον τόπο κατοικίας σας θα πραγματοποιηθεί με δικό σας μέσο μετακίνησης.

Προσοχή! Οι μαθητές/μαθήτριες που εξετάζονται προφορικά να έχουν μαζί τους το Δελτίο Εξεταζόμενου και την αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ
ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΠΕ11
Δημοσιεύτηκε στην/στις κατηγορία/ες ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ.