Πανελλαδικές 2023: Υποβολή Αίτησης–Δήλωσης για συμμετοχή στις Εξετάσεις των ΕΠΑΛ έως 12 Δεκεμβρίου

Αγαπητοί γονείς κηδεμόνες, μαθητές και μαθήτριες,

Σας ενημερώνουμε για την εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ σχετικά με την υποβολή Αίτησης–Δήλωσης για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις των ΕΠΑΛ έτους 2023 που έχει αναρτηθεί στο σύνδεσμο https://www.minedu.gov.gr/news/54075-29-11-22-ypovoli-aitisis-dilosis-gia-symmetoxi-stis-panelladikes-eksetaseis-ton-gel-i-epal-etous-2023

Όλοι οι υποψήφιοι (μαθητές ή απόφοιτοι) που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις έτους 2023 των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, πρέπει να υποβάλουν στο σχολείο Αίτηση-Δήλωση υποψηφιότητας συμμετοχής στις εξετάσεις αυτές.

Η τελική προθεσμία ορίζεται ως και τη Δευτέρα 12-12-2022, η αίτηση και συγκεκριμένες οδηγίες θα δοθούν στους μαθητές από τη Διεύθυνση του σχολείου.

Για τους υποψηφίους με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή ειδικές μαθησιακές δυσκολίες που εξετάζονται προφορικά ή γραπτά κατά περίπτωση θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση σχετικά με τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να υποβληθούν. Στην παρούσα φάση, απαιτείται μόνο η κατάθεση Αίτησης για προφορική εξέταση (υπόδειγμα θα δοθεί από το σχολείο).

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ
ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΠΕ11

Εκ της Διευθύνσεως

Δημοσιεύτηκε στην/στις κατηγορία/ες ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ.