Τομέας Υγείας και Πρόνοιας: ” Αργύρια Επανομής 2018″

Στα πλαίσια της τοπικής γιορτής του Αγίου Αργυρίου της Επανομής και των εκδηλώσεων της,  στα ονομαζόμενα « Αργύρια», ο Τομέας Υγείας Πρόνοιας με τις  ειδικότητες του,  Β. Βρεφονηπιοκόμων, Β. Νοσηλευτικής και Β. Φυσικοθεραπείας, συμμετείχε ενεργά δια της παρουσίας του σε περίπτερο που του παραχωρήθηκε από την Τοπική Κοινότητα  της Επανομής, εκθέτοντας έργα των μαθητών και ενημερώνοντας τους πολίτες μέσω φυλλαδίων και παρουσίασης.

Ευχαριστούμε πολύ τους Διευθυντές του σχολείου μας, κα. Νικολαϊδου Ελένη και κ. Μπιμπιλάκη Αθανάσιο για τη στήριξη τους και τη βοήθεια τους στη συμμετοχή μας αυτή καθώς  και τις υπεύθυνες εκδηλώσεων των Αργυρίων της Τοπικής Κοινότητας  Επανομής, Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Χατζηχριστοφή Κατερίνα και τη  Δημοτική Σύμβουλο κ. Δελή Φανή για την άριστη συνεργασία μας και την παραχώρηση του περίπτερου που μας φιλοξένησε στα Αργύρια.

Ευχαριστούμε επίσης όλους τους καθηγητές και τους  μαθητές του Τομέα Υγείας και Πρόνοιας,  που με την ενεργή συμμετοχή τους στήριξαν αυτή τη προσπάθεια.

Η Υπεύθυνη του Τομέα Υγείας και Πρόνοιας και οι Καθηγήτριες

Τσούγκα Παναγιώτα

Καργοπουλούλου Ολυμπία

Καμπουρίδου Δέσποινα

Παρουσίαση των ειδικοτήτων του Τομέα Υγείας του ΕΠΑΛ Επανομής : Δείτε την παρουσίαση

Φυλλάδιο ενημέρωσης των ειδικοτήτων του Τομέα Υγείας του ΕΠΑΛ Επανομής : Για να διαβάσετε το φυλλάδιο πατήστε ΕΔΩ

Φωτογραφίες από τα ”Αργύρια” : Για να δείτε τις φωτογραφίες πατήστε

ΕΔΩ

Posted in ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ and tagged , , , , , .