Νέος κύκλος εγγραφών – Προθεσμίες και δικαιολογητικά

Αγαπητοί μαθητές/ γονείς, σας ενημερώνουμε ότι:

Αιτήσεις εγγραφής-μετεγγραφής σε ΓΕΛ-ΕΠΑΛ

η Β’ φάση ηλεκτρονικών αιτήσεων από τη 13η Ιουλίου 2020 και ώρα 08:00 έως και τη 14η Ιουλίου και ώρα 23:59.

Eφαρμογή e-εγγραφές

Οι αιτήσεις γίνονται μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ,

Για να θεωρηθεί ολοκληρωμένη η εγγραφή που κάνατε  θα πρέπει να αποστείλετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη σχολική μονάδα ή να τα προσκομίσετε, για να ολοκληρωθεί η εγγραφή.

Οι μέρες που το σχολείο θα είναι ανοικτά για την εξυπηρέτηση σας για την ολοκλήρωση των εγγράφων είναι η Τρίτη 14 & 21 Ιουλίου, ημέρα θερινής εφημερίας του σχολείου από 08.00 έως 13.30.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι

1. Ταυτότητα μαθητή/τριας

2. Ταυτότητα κηδεμόνα

3. Ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής

4. Υπεύθυνη δήλωση (Για Α και Β Τομέας Υγείας) (ypeythini-dilosi-ΕΠΑΛ ΕΠΑΝΟΜΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗ Α και  ypeythini-dilosi-ΕΠΑΛ ΕΠΑΝΟΜΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗ Β – ΤΟΜΕΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΟΝΟ )

5. Πιστοποιητικό Γέννησης για τους νέους μαθητές του σχολείου  – Όσα εντυπα  είναι με λατινικούς χαρακτήρες, θα πρέπει να είναι επισημως μεταφρασμένα στην ελληνική γλώσσα.

Σε περίπτωση που τα στείλετε με μέιλ η υπεύθυνη δήλωση θα πρέπει να εκτυπωθεί, να το υπογράψετε σε ΚΕΠ για το γνήσιο της υπογραφής ή μέσω gov.gr και να το αποστείλετε σκαναρισμενο ή φωτογραφία στο μέιλ του σχολείου.

E-mail:

 

Εκ της Διευθύνσεως

 


Δημοσιεύτηκε στην/στις κατηγορία/ες ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΝΕΑ.